Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>VIP&#39;s. (foto: Marco Hamelink)</p>

VIP's. (foto: Marco Hamelink)

(Foto: Marco Hamelink)

VIP’s Julianaplein opgepimpt

ZETTEN - De stuurgroep Dorpshart Zetten houdt zich bezig met het verbeteren en het verfraaien van ons dorp. Met dit in het achterhoofd is in 2020 een initiatief via Overbetuwe Doet ingebracht om containertuintjes bij de VIP’s op het Julianaplein in Zetten te realiseren. Dit bleek financieel niet haalbaar en is men op zoek gegaan naar een alternatief. 

“Wij hebben Marco Hamelink, ruimtestylist/fotograaf, bereid gevonden om bestickering voor de VIP’s te ontwerpen en aan te brengen. Bestickering in afbeeldingen van PMD en glas. Dat is op 20 september gebeurd. Eerst moesten de VIP’s goed gereinigd worden en dat is gedaan door dames van de stuurgroep Dorpshart Zetten. Door de bestickering zien de VIP’s er vrolijker uit en we hopen ook dat we daardoor alle mensen stimuleren om het afval in de containers te werpen in plaats van het ernaast te zetten. Dit zwerfafval ontsiert de omgeving en het is een doorn in het oog van vele Zettenaren maar zeker van de omwonenden en winkeliers. Afval hoort in de containers en niet ernaast. 

“Dus beste mensen, kun je jouw plastic, PMD afval of glas niet kwijt in een container, zet het dan niet ernaast maar neem het weer mee naar huis en breng het een andere keer weg, werp het in een eigen container, of zet en aan de straat op betreffende afval-ophaaldagen. We danken in ieder geval alle donateurs van de waardecheques Overbetuwe Doet én Marco Hamelink voor zijn sponsoring. Steunt ú ook onze volgende initiatieven? Nieuwe waardecheques vallen in november 2021 bij elke huishouden weer op de deurmat. En uw donatie kunnen we heel goed gebruiken.”

Meer berichten