Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Couleur Locale in de reptitieruimte. (foto: Jozef van de Wijdeven)</p>

Couleur Locale in de reptitieruimte. (foto: Jozef van de Wijdeven)

(Foto: Jozef v.d. Wijdeven)

Wij zingen weer! U ook?

BETUWE - Langzaam maar zeker gaan we weer terug naar het samenleven zoals het was vóór de coronatijd.

“Ook voor ons, gemengd zangkoor Couleur Locale, breken er weer betere tijden aan. Met behulp van digitale technieken en de computer hebben we weliswaar de afgelopen ‘Coronawinter’ doorgeworsteld zonder verlies van al te veel leden. En zodra het weer en de maatregelen het toelieten, gingen we buiten zingen. Maar nu, met het losser worden van de beperkende maatregelen voelen we ons als het ware herboren.

Figuurlijk, maar ook letterlijk. Onze dirigent moest vanwege drukke werkzaamheden de leiding van ons koor overdragen aan onze nieuwe dirigent Natalie Goossens. Vanaf 7 oktober gaat Natalie ons verder bekwamen in het zingen van ons zeer gevarieerde repertoire.

Kriebelt het bij u ook? Weer zin om een gezellige hobby erbij te nemen? Een avondje lekker met muziek onder de mensen zijn? Kom een keer langs op onze repetitie avond en zing een keer (of vaker natuurlijk) mee. Een keer op proef meedoen verplicht tot niets.

We repeteren iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prima geventileerde zaal in ’t Binnenveld achter zalencentrum De Bongerd in Heteren.

Op onze website: www.koorcouleurlocale.nl staan meer gegevens. Neem gerust contact op met een bestuurslid als u vragen heeft”, laat zangkoor Couleur Locale weten.

Meer berichten