Logo gemeentenieuwsonline.nl

Muzieklessen om te proberen!

ZETTEN - De Scouting Zetten Band start op woensdag 13 oktober van 18:00 tot 18:30 uur weer met een speciaal AMV muziekprogramma: tijdens de groepslessen van een half uur worden de eerste beginselen van het notenschrift uitgelegd en worden de eerste vaardigheden op een door de deelnemer uitgekozen instrument geleerd.

Tijdens de lessen kunnen de deelnemers allerlei instrumenten bekijken en uitproberen. Van trommel tot trompet en van sousafoon tot saxofoon. Het kan allemaal!

Voor deze samenspeelgroep wordt er gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde nieuwe kunststof instrumenten. Deze zijn licht van gewicht en hebben moderne kleuren. De lesmethode die gebruikt wordt komt van de inmiddels welbekende Yahama blazersklas en heet ‘Essential Elements’. Lijkt je dat ook leuk? Je kan deelnemen aan de samenspeelgroep vanaf zeven jaar. De eerste drie lessen zijn van ons, voor jou! De lessen zijn op woensdagavond in clubgebouw ‘De Eindsplits’ naast de Lammerts van Buerenschool in Zetten.

Speel je al een instrument en lijkt het je leuk om eens samen met ons muziek te maken? Kom eens vrijblijvend langs. We repeteren van 19:00-20:45 uur op de woensdagavond. De eerste drie repetities zijn gratis, zodat je op je gemak kan kijken of het iets voor je is.

Meer informatie en opgeven via www.scoutingzettenband.nl.

Meer berichten