Logo gemeentenieuwsonline.nl

Start Elster bridgeclub

ELST - Na door de coronapandemie anderhalf jaar uit de running te zijn geweest gaat de Elster Bridgeclub (EBC) weer van start met bridgen in de zaal. Op woensdag 1 september vindt de aftrap plaats in zalencentrum Onder de Toren. 

De EBC kent vier speelmomenten; op woensdagmiddag en op maandag-, dinsdag- en donderdagavond. De woensdag begint om 13.30 uur, de avonden om 19.30 uur, maar met oog op de indeling graag een kwartier eerder aanwezig zijn. Iedereen is welkom, ook spelers die geen lid zijn van de EBC en die wel eens meededen. De avonden beginnen vanaf maandag 6 september. 

Woensdag 1 september is gratis, de volgende woensdagen kosten 1,50 euro per persoon; voor spelers die geen lid zijn van de Nederlands Bridgebond geldt een toeslag van 0,50 euro. De avonden zijn gratis. Personen die overwegen lid te worden van de EBC mogen op de avonden een aantal keren meespelen. Wie nog geen bridgepartner heeft, kan de EBC daarin op beperkte schaal bemiddelen.

In de regel worden er zes rondes van vier spellen gespeeld. De speelavonden duren tot circa 22.30 uur en de woensdagmiddag tot circa 16.30 uur.

Tijdens het spelen zijn de gebruikelijke coronamaatregelen van toepassing. Indien u komt spelen is het vanwege corona nodig dat u zich vooraf aanmeldt. “Leden van de EBC kunnen zich aanmelden via de website op agenda en evenementen, de spelers van buiten de EBC kunnen via de website een bericht sturen waarin u uw naam en het door u gekozen speelmoment met datum noemt.

Het adres van de website is https://7037.bridge.nl/ en het e-mailadres van de secretaris van de EBC luidt ebc.secretariaat@gmail.com.”

Meer berichten