Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wandeling voor mensen van wie geliefde is overleden

ELST - Hoe gaat het met je...? Een lastige vraag om te beantwoorden. Het gemis is altijd aanwezig in je leven. Misschien wil je wel eens met iemand praten die hetzelfde is overkomen?

“Vier keer per jaar organiseren we een wandeling. Ieder seizoen op dezelfde locatie omdat verandering in de natuur laat zien dat het leven doorgaat. Dat na het donker van herfst en winter altijd weer de lente komt.”

De wandelingen worden georganiseerd door Mieke Sanders, uitvaartverzorger, Marleen Jacobs, Antjella den Held en Johan Swart, zij hebben allen hun partner verloren. Ook Irma van Reem en Ronald Kersten, rouwtherapeut en wandelcoach, zijn bij de wandelingen aanwezig. Iedereen uit de regio die zijn of haar geliefde heeft verloren door overlijden (recent of langer geleden) of al afscheid heeft moeten nemen van een partner door bijvoorbeeld dementie, is welkom.

“Onze ervaring is dat het wandelingen zijn met een lach en een traan, een wandeling waaruit zelfs mooie vriendschappen ontstaan. We lopen zo’n vijf kilometer in een relaxt tempo en sluiten af met koffie/thee en taart. We verzamelen om 09.30 uur op de parkeerplaats van Aster uitvaartcentrum, Kokkeland 17 in Elst en rijden van daaruit naar de wandellocatie. Ook als je geen vervoer hebt, ben je van harte welkom.”

Meer informatie en aanmelden voor de wandeling kan bij Mieke Sanders, 06 13345046 of per email via seizoenswandeling.elst@gmail.com. Kosten voor deelname, inclusief kopje koffie/thee en taart bedragen vijf euro.

Planning: 3-10-2021; 09-01-2022; 03-04-2022; 03-07-2022.

Meer berichten