Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kleinkinderen: Dex, D&eacute;lycia, Denley en Destin. (foto: Christa van Kleef)</p>

Kleinkinderen: Dex, Délycia, Denley en Destin. (foto: Christa van Kleef)

(Foto: Christa van Kleef)

Prijswinnaars Speurneus 4Daagse

ELST - De eerste oplossingen, foto’s en reacties stromen binnen. De winnaars van week 31 zijn Nika en Max Jansen. Zij kunnen hun prijs ophalen bij de bekende startlocatie.

“Je kunt als basisschoolleerling nog mee doen aan de speurneuzen 4Daagse tot en met 12 september. Bij deelname ontvang je een gevulde rugzak. Daarin zit een routeboekje met de vier routes in klavervorm van 7.5 kilometer per route. De Speurtocht 4Daagse kun je lopen en fietsen (deels fiets in de hand). 

In het routeboekje zijn opdrachten opgenomen waarmee je onderweg lekkers kunt verkrijgen bij diverse winkeliers. Verder onder meer QR-codes scannen met een mobieltje (uitleg in het routeboekje) voor specifiekere opdrachten, een foto kwartetspel en een item dat gaat zwerven. De rest houden we nog even geheim.

Kortom, zorg dat je een startpakket kunt ophalen voor 4,75 euro. Hoe je dat moet bestellen lees je op de website van www.solemates.one onder evenementen of op de website van www.sjorssportief.nl. Na betaling ontvang je een e-mail waar je de gevulde rugzak in het centrum van Elst op kunt halen.”

Meer berichten