Logo gemeentenieuwsonline.nl

Scootmobiel Fotopuzzeltocht

ELST - Vorig jaar ging de fotopuzzeltocht vanwege de corona niet door, maar voor dit jaar is er een prachtige fotopuzzeltocht in elkaar gezet voor zondag op 29 augustus.


“Zoals ieder jaar kiezen we een andere locatie. Dit jaar is het Valburg, het land van Knillus en de zand morsende reuzen. De omgeving van Valburg is landelijk, maar daarom niet minder interessant voor een leuke en gezellige dag. Iedereen die gebruik maakt van één van onderstaande middelen, inclusief de eventuele partner of begeleider, is welkom! (Scootmobiel, (elektrische) rolstoel, handbike, aangepaste fiets zoals driewiel, tandem)

Als vertrek- en eindpunt is deze keer onze keuze gevallen op het fonkelnieuwe dorpshuis van Valburg: ’t Knooppunt, waar u op zondag 29 augustus al vanaf 11:30 uur welkom bent, onder het genot van een bakje heerlijke koffie / thee of wat anders (niet-alcoholisch) en gebak. Daarna gaan we starten met de tocht. De totale lengte route is tien kilometer ( 2 maal 5 km). Aan het eind van de middag volgt dan de uitslag en prijsuitreiking en tussendoor wordt er weer gezorgd voor consumpties en de gebruikelijke heerlijke (eetbare) verrassing zodat iedereen aan het eind van de middag voldaan en met een volle maag weer huiswaarts gaan. Alle consumpties worden gratis aangeboden door het bestuur van de SGO. Wij nodigen u graag uit voor de zondag op 29 augustus a.s. in het ’t Knooppunt in Valburg.”

Meer berichten