Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Badmintonavond 2020. (foto: Ronnie Groenewold)</p>

Badmintonavond 2020. (foto: Ronnie Groenewold)

(Foto: Ronnie Groenewold)

Chill Sportstrand Heteren gaat los

HETEREN - Na het succes van vorige jaar, gaat Chill Sportstrand in Heteren op herhaling. Bij het jongerencentrum aan de Achterstaat in Heteren is de komende twee weken elke avond wat te doen. Er is weer een fantastisch programma opgezet om sporten te combineren met ontspanning. Iedereen is welkom, zowel jong en oud.

Door het virus heeft ontmoeting en sporten te lang stil gelegen. Het is tijd om uit je corona bubbel te kruipen en weer lekker mee te doen. Natuurlijk is het hele terrein weer tropisch aangekleed met gekleurde lichten en vele beachvlaggen. Sporten of chillen op dit strand maakt je vrolijk, relaxed en bewegen is gezond. Dit jaar zijn alle consumpties ook gratis! Door de leuke sfeer op en rond het strand kom je vanzelf in vakantiestemming. En het strand, dat is groter dan vorig jaar.

Op zaterdag en maandag is er op het zelf aangelegd strand een bootcamp. Dinsdag kun je badmintonnen, woensdag volleyballen en donderdag is er voetvolley. Op vrijdag is er speciaal voor jongeren een chillavond met een film in de openlucht.

Onder de noemer Chill Sportstrand is het evenement mogelijk gemaakt door Jongerencentrum Heteren, Hedwigh’s Bootcamp, Oranjecomité, Forte Welzijn, Heteren Sociaal, SDOO, Toesj en badmintonclub Zetten. Samen maken ze van dit strandfestijn weer een daverend succes.

Vanaf 10 juli tot en met zaterdag 24 juli is iedereen vanaf 19.00 uur welkom aan de Achterstraat 2. Behalve op de zaterdag, want dan start de bootcamp om 9.30 uur. Deelname is voor iedereen van 12 jaar en ouder en alle activiteiten zijn gratis. Je kunt gewoon langskomen en zo vaak mee doen, als je zelf wilt.

Meer berichten