Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Zwemmers in actie tijdens een wedstrijd. (foto: Esther Sprick)</p>

Zwemmers in actie tijdens een wedstrijd. (foto: Esther Sprick)

(Foto: Esther Sprick)

In de voetsporen van Ranomi of Pieter? Kom wedstrijdzwemmen bij EZ&PC

OVERBETUWE - Vind je het zwemmen leuk en wil je daarnaast ook graag de snelste zijn? Dan is het wedstrijdzwemmen iets voor jou! Bij EZ&PC hebben we een enthousiaste groep zwemmers in diverse leeftijdsgroepen, maar we zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Met EZ&PC komen we als team uit in de Nationale Zwemcompetitie en in Meerkamp-wedstrijden. Gemiddeld zijn er tien wedstrijden per jaar. Individueel ga je voor de snelste tijd, maar je verdient daarmee ook punten voor het hele team voor een mooie plek in de competitie. Daarmee is het zowel een individuele, maar ook een teamsport.

Om hiervoor goed voorbereid te zijn trainen we drie keer per week in De Helster in Elst. Trainingen vinden plaats op maandag van 18:15 – 19:15, donderdag van 18:15 – 19:15 en zaterdag van 18:15 – 19:30 uur.

“Wist je dat: Je tijdens het zwemmen gebruik maakt van bijna alle spieren in je lichaam en een zwemtraining daarmee een full-body work-out die zeer goed is voor je hart en longen!

Wil je graag proberen of het wedstrijdzwemmen wat voor jou is en weten of je direct in het zwemseizoen 2021-2022 wedstrijden kunt gaan zwemmen? Stuur dan een mail naar zwemsecretariaat@ez-pc.nl. Je kunt dan drie keer gratis mee trainen om te kijken of je het leuk vindt. Zien we jou binnenkort in het zwembad?”

Meer berichten