Speurneuzen. (foto: Christa van Kleef)
Speurneuzen. (foto: Christa van Kleef) Foto: Christa van Kleef

Speurneuzen gezocht

Algemeen

ELST - Van 12 juli tot en met 12 september kunnen basisschoolkinderen meedoen aan de Speurtocht-4-Daagse in Elst. (Ook als je niet uit Elst komt en is ook interessant voor volwassenen). Vier dagen in de zomervakantie, wanneer jij wilt, Elst ontdekken op een bijzondere manier met diverse opdrachten, voor elk niveau en iedere leeftijdscategorie. En daar zijn ook nog eens leuke prijzen mee te winnen. Neem gratis je ouders, grootouders of begeleider mee op de Speurtocht-4-Daagse.

Bij deelname ontvang je een gevulde rugzak. Daarin zit een routeboekje met de vier routes in klavervorm van 7.5 kilometer per route. De Speurtocht-4-Daagse kun je lopen en fietsen (deels fiets in de hand). In het routeboekje zijn opdrachten opgenomen waarmee je onderweg lekkers kunt verkrijgen bij diverse winkeliers. Verder onder meer QR-codes scannen met een mobieltje (uitleg in het routeboekje) voor specifiekere opdrachten, een foto kwartetspel en een item dat gaat zwerven. De rest houden we nog even geheim.

Kortom, zorg dat je een startpakket kunt ophalen voor 4,75 euro. Hoe je dat moet bestellen lees je op de website van www.solemates.one onder evenementen of op de website van www.sjorssportief.nl Na betaling ontvang je een e-mail waar je de gevulde rugzak in het centrum van Elst op kunt halen.

De prijswinnaars worden per e-mail en eind september in Hét Gemeentenieuws Overbetuwe bekend gemaakt. Deze Speurtocht is mede tot stand gekomen met CentrumManagement Elst, Overbetuwe Beweegt, Sjors Sportief en stichting SoleMateS. 

Uitgelicht

Digitale krant