Bezoekers in de serre. (foto: John Baaijens)
Bezoekers in de serre. (foto: John Baaijens) Foto: John Baaijens

Huiskamer van Elst heropend

Algemeen

ELST - De na-corona-herstart van de Huiskamer was zoals verwacht een succes. Meer dan 50 bezoekers maakten er deze eerste keer bij Aster al direct gebruik van, waaronder ook een aantal nieuwe.

“Bijna iedereen wilde vanwege het mooie weer buiten op het terras of in de serre zitten. Zoveel lieve en blije reacties, dat we elkaar eindelijk weer konden zien en bijpraten. Geweldig dat eigenaren Tessa en Richard dat voor ons mogelijk maken! En dan kwam John ‘Jumbo’ Maclean ook nog met voor iedereen een verse appelflap aanzetten.

We weten, dat er bij bezoekers of geïnteresseerden twijfels zijn: in een uitvaartcentrum? Nou, tegen hen willen we zeggen: kom er eens kijken hoe prachtig mooi, neutraal en ruim het er is en daarna zien we je waarschijnlijk elke donderdagochtend weer terug om volop te genieten van een uitje met veel sociale contacten en een lekkere bak koffie of thee, Als zelf komen voor jou niet mogelijk is, dan hebben we voor een beperkt aantal bezoekers een eigen ophaal- en thuisbreng mogelijkheid.”

Bezoekers op het terras. (foto: John Baaijens)

Uitgelicht

Digitale krant