Plezier op de speelweek. (foto: Gerard Bressers)
Plezier op de speelweek. (foto: Gerard Bressers) Foto: Gerard Bressers

Collecte speelweek Fun4kids

Algemeen

HETEREN - In de week van 5 - 10 juli komt Fun4kids collecteren voor de speelweek. “We krijgen de vergunning om de speelweek dit jaar van 23 - 27 augustus te mogen organiseren. De opzet van een coronaproof speelweek met veel sport en spel wordt goedgekeurd en dat is natuurlijk geweldig nieuws. Niet alleen voor ons, maar nog meer voor de kinderen uit Heteren, die eindelijk na twee jaar nog een keer helemaal los kunnen voor ze weer naar school gaan.”

Een week vol sport en spel aangevuld met clowns met poppenkast en een dag lekker ‘Djembe’-trommelen en wellicht een ochtend ponyrijden, alles bij manege De Fruithof. Kinderen mogen bij elkaar, maar ouderen moeten de afstand van 1,5 meter in acht houden. Daarom geen tent met knutselen, koken en bakken, geen hutten bouwen en geen beauty-dag en slotavond. Het belangrijkste is dat de kinderen los kunnen op de springkussens, skelters en met sport (voetbal en volleybal).

“We gaan nu collectanten benaderen en verder gas geven om het rond te krijgen. Sponsors benaderen, appelflappenverkoop met voorverkoop bij Jumbo op 10 juli, vrijwilligers zoeken (met deze opzet minder dan andere jaren), vastleggen middelen, begroting rond krijgen enzovoort, zodat we eind augustus kunnen knallen. Kinderen: vraag aan je ouders of je de week in Heteren naar de speelweek mag. Sponsors en vrijwilligers: dit jaar is anders en we zijn jullie niet vergeten. We hebben begrip en begrijpen het als je niet kunt doen wat je normaal doet. Volgend jaar hopelijk weer gewoon en via diverse wegen zullen we jullie benaderen of contact houden. Alle bewoners: Steun de speelweek!”

Uitgelicht

Digitale krant