Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Popkoor Akkoord. (foto: Popkoor Akkoord)</p>

Popkoor Akkoord. (foto: Popkoor Akkoord)

(Foto: Popkoor Akkoord)

Popkoor Akkoord genomineerd voor Club van het Jaar

OVERBETUWE - Het coronavirus houdt ons land nog steeds in de greep. Dit betekent niet dat het bestuur, de koor- en bandleden van Popkoor Akkoord en de dirigent bij de pakken neerzitten. Ook mogelijkheden om toch samen, maar op afstand, te kunnen zingen hebben we onderzocht en mogelijk gemaakt.


"Een manier om wel samen te kunnen zingen, hebben wij dit jaar gevonden bij U-Sing-Phone van ChorusOnline. Apetrots zijn wij op onze vertolking van I'm still standing (van Elton John) en Hotel California (van The Eagles). De nummers zijn thuis ingezongen en in de studio verder afgewerkt. Hotel California wordt gebracht onder (thuis-)begeleiding van onze eigen liveband en is voorzien van een leuke videoclip. De nummers zijn te zien en te beluisteren op het YouTube kanaal van Popkoor Akkoord - Overbetuwe."


"Onze inspanningen om er ook in deze tijd iets van te maken, zijn niet onopgemerkt gebleven. We zijn dit jaar opnieuw genomineerd voor de titel Club van het jaar, onderdeel van Rabo-clubsupport. Ter promotie heeft het bestuur van Popkoor Akkoord een actuele nominatie van ons koor geschreven, deze nominatie is positief ontvangen en de vervolgstap is nu het werven van stemmen. Als we voldoende stemmen hebben, maakt ons koor kans op een Masterclass van een expert naar keuze en een promovideo van ons koor.
We zouden natuurlijk heel graag willen dat de hele gemeente Overbetuwe een stem uitbrengt op ons koor. Dat kan via de link www.clubvanhetjaar.nl/popkoor-akkoord. Na het stemmen wordt een link verstuurd, waarop men de uitgebrachte stem kan bevestigen. Stem jij ook op Popkoor Akkoord?"

Meer berichten