Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De paashaas verwelkomt kinderen uit Randwijk. (foto: Lies Lini)</p>

De paashaas verwelkomt kinderen uit Randwijk. (foto: Lies Lini)

(Foto: Lies Lini)

Succesvolle paaspuzzel- wandeltocht in Randwijk

RANDWIJK - Bijna zeventig deelnemers trotseerden de sneeuwbuien op tweede paasdag en liepen de puzzelwandeltocht door Randwijk op zoek naar letters, die samen een woord vormden.

Langs bepaalde punten stond de deelnemers een lekkernij te wachten. Cafetaria De Linden trakteerde de deelnemers op een warme snack, boomkwekerij De Mabo stelde haar terrein beschikbaar voor een rebus. Voor het huis van de familie Burgers, bekend van een fruitkraam op de markt, stond een lekker appeltje klaar. Andrea zorgde voor de vrolijk beschilderde zwerfstenen en bij kapsalon Corin's Hairstyle stond een overheerlijk stukje kaas klaar.

Ook werden de wandelaars voorzien van koffie, warme chocomel en een heerlijk stoofgerecht. Aan het einde van de tocht kregen de wandelaars allemaal een cadeautasje van de paashaas. Dit cadeautasje werd mede mogelijk gemaakt door De Beijer uit Randwijk, Aalbers Dier&Tuin uit Zetten. "Onze dank gaat uit naar alle sponsoren en vrijwilligers die ondanks de kou deze dag tot een succes hebben gemaakt."

Meer berichten