Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Volop actie tijdens de inlineskate training van Exerceo. (foto: Guy Ackermans)</p>

Volop actie tijdens de inlineskate training van Exerceo. (foto: Guy Ackermans)

(Foto: Guy Ackermans)

Inline-skaten voor de jeugd bij Exerceo

DODEWAARD - De zomer komt er weer aan en wat is er nu mooier dan sportief naar buiten te gaan op inlineskates? Bij Schaatstrainingsgroep Exerceo starten we daarom op dinsdagavond 6 april met een skate-cursus voor kinderen vanaf 6 jaar.

Exerceo is een vereniging met ongeveer zeventig leden met ieder hun eigen ambitie. Van beginner tot gevorderde en van gezelligheidsrijder tot wedstrijdrijder - iedereen is welkom én iedereen kent iedereen.

Onder begeleiding van onze gediplomeerde en gepassioneerde trainers Cor, Henk en Derko gaan we begin april van start met een cursus van vier weken die speciaal gericht is op de jeugd. De inlineskate training wordt gegeven op de 400-meter combibaan van de Dodewaardse IJsclub aan de Bonegraafseweg in Dodewaard (bij de afslag A15). De cursus duurt vier weken en de kosten bedragen acht euro per kind. Op de eerste avond starten we met aandacht voor het materiaal en de veiligheid.

"Wil jij (beter) leren inline-skaten en ben je ouder dan zes jaar? Je bent van harte welkom om aan deze cursus mee te doen! Kom op dinsdagavond tussen 17.45 en 19.00 uur langs op de skatebaan bij de Dodewaardse IJsclub aan de Bonegraafseweg en rij meteen een paar rondjes mee! Wil je meer weten of je opgeven voor deze skate-cursus? Kijk dan op: www.exerceo.nl/skaten."

Meer berichten