Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>zonnebloem</p>

zonnebloem

(Foto: cnme hemmen)

Help jij iemands leven een stukje mooier te maken? De Zonnebloem Elst zoekt vrijwilligers

ELST - Mensen met een lichamelijke beperking zijn vaker alleen dan ze zouden willen. Voor hen zijn persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd meer vanzelfsprekend. Zeker in deze coronatijd is een sociaal isolement dagelijkse realiteit.

Zonnebloemvrijwilligers creëren momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren. Ook in Elst zijn méér dan 30 vrijwilligers actief. Zij gaan regelmatig bij één of meer gasten op bezoek voor een kopje koffie, een spelletje of een bezoekje aan de markt of een terrasje. Ook organiseren wij regelmatig gezamenlijke activiteiten. Omdat de nadruk steeds meer op kleinschalige en 1-op-1 activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. De komende jaren wil de Zonnebloem er voor nog meer mensen in Elst kunnen zijn. Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Kom kennismaken!

Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. De Zonnebloem koppelt nieuwe vrijwilligers als het even kan aan een deelnemer met dezelfde hobby’s of interesses. Uit deze contacten ontstaan dan ook vaak hechte vriendschappen. "Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Neem contact met ons op. Dan bekijken we samen waar jouw interesses liggen en op welke manier jij je kunt inzetten. Neem daarom contact op met Lidy (0481 373504) of Emmy (0481 375228). Je kunt ook een mailtje sturen naar: secretaris@zonnebloemelst.nl. Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken! Er kan zoveel meer dan je denkt!"

Meer berichten