Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Twee paashazen en een paasei. (foto: Kenny Overmars)</p>

Twee paashazen en een paasei. (foto: Kenny Overmars)

(Foto: Kenny Overmars)

Coronaproof pasen op kinderboerderij Overbetuwe

HETEREN - De beesten op de kinderboerderij genieten net als wij volop van het voorjaars zonnetje. Maar toch zijn ze wat onrustig en de ijverige dierenverzorgers hebben hun handen er extra vol mee. Want in de aanloop naar 4 april, dan is het namelijk pasen, zijn ze in de ban van de verwachte komst van de paashaas.

Rond deze tijd zijn vogels van alle soorten en maten hun nestjes aan het bouwen zo ook in de eenden wei. Zij worden een handje geholpen door ons maar zijn niet altijd even makkelijk om mee samen te werken. Want hier en daar gooien ze de prachtige takjes het stro en het riet net zo snel weer naar buiten! Maar dit is dus niet het enige ter voorbereiding op de komst van nieuwe eieren.

"Nu heeft de paashaas natuurlijk niet zoveel begrip voor alle coronamaatregelen, maar wij van de kinderboerderij Overbetuwe helpen hem dit jaar met liefde een handje. Daarom op eerste paasdag om 13:00 uur, in plaats van zoeken naar eieren tussen de struiken, in het gras en achter een boom. Kun je meedoen aan onze speurtocht vanuit de auto (je kunt na aanmelden een mail met verdere informatie verwachten). Hieraan zul je een leuke verrassing en een lach op je gezicht over houden. Wij zijn een ambi-stichting eventuele donaties zijn welkom. Kom deze inleveren en na goedkeuring van de paashaas ga je naar huis met een verrassingspakket."

"Vraag je ouders, verzorgers of opa&oma om je in te schrijven via een mailtje naar info@boerderijoverbetuwe.nl. Beperkt aantal inschrijvingen: vol is vol."

Uilenburgstraat 1b, Heteren; www.gezinsboerderij.nl; 026 47207070.

Meer berichten