Verrassingspakket met boeken bij de Afhaalbieb
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Klantadviseurs van de bibliotheek stellen met zorg de verrassingspakket samen. (foto: Bibliotheek Gelderland Zuid)</p>

Klantadviseurs van de bibliotheek stellen met zorg de verrassingspakket samen. (foto: Bibliotheek Gelderland Zuid)

(Foto: Bibliotheek Gelderland Zuid)

Verrassingspakket met boeken bij de Afhaalbieb

OVERBETUWE - De bibliotheken in de gemeente Overbetuwe zijn vanwege de verlengde lockdown tot en met dinsdag 9 februari gesloten. Wel kunnen biebleden bij de Afhaalbieb in Elst en Zetten een verrassingspakket met vijf boeken aanvragen.

De Afhaalbieb is bedoeld voor lezers van alle leeftijden die graag fysieke biebboeken willen lezen. Leden kunnen kiezen uit pakketten in een bepaald genre of voor een bepaalde leeftijd. Het pakket wordt klaargezet in een Afhaalbieb naar keuze. Bibliotheekmedewerkers houden bij het kiezen van de titels rekening met de voorkeur van de aanvrager. Twee titels mogen biebleden zelf kiezen, als deze beschikbaar zijn bij de gekozen afhaalvestiging. Als er in de Afhaalbieblocatie nog reserveringen klaar staan voor de aanvrager, worden deze ook in de boekentas gestopt.

Leden kunnen op de website www.obgz.nl/afhaalbieb een formulier invullen en kiezen voor een vestiging. Wie dit lastig vindt, kan met vragen bellen naar 024 3274990. Uitgelezen? De boeken kunnen weer bij een van de Afhaalbiebs worden ingeleverd.

De Afhaalbiebs krijgen hartverwarmende reacties van leden die heel blij zijn met hun boekenpakket. Zoals deze moeder uit Nijmegen: ‘Vandaag het boekenpakket van mijn dochter opgehaald. Dochterlief was erg blij met de boeken die in haar pakket zaten, echt een goede match!’ Een bieblid uit Elst liet via social media weten: ‘Hier een heel blij kind, dat na dag 1 het eerste boek al uit had. En ik heb een boek gelezen van een mij onbekende schrijver. Een erg spannend boek, nu ben ik nieuwsgierig naar andere boeken van haar.’

Meer berichten