Zonnebloem Herveld-Andelst blijft zich inzetten!
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Zonnebloem Herveld-Andelst blijft zich inzetten!

HERVELD-ANDELST De Zonnebloem Herveld-Andelst heeft net als vele anderen last van de coronacrisis die ons hele leven beheerst.

"Wij hebben in februari nog onze jaarlijkse bingo kunnen organiseren maar ook daarna moesten we alle activiteiten voor de rest van het jaar annuleren. Om onze gasten toch niet helemaal te vergeten hebben we voor alle gasten een zonnebloem laten bezorgen om toch een beetje een vrolijkheidje te hebben.

Ook onze jaarlijkse kersenmiddag bij Museumboerderij Den Tip kon niet doorgaan. Creatief zoals we zijn hebben onze vrijwilligsters bij elke gast een bakje met overheerlijke kersen gebracht. Dit werd erg gewaardeerd. Enkele vrijwilligsters hebben zich ingezet om toch wat loten te kunnen verkopen. Ook hebben we aan onze gasten een heerlijke appelflap uitgedeeld. En ook onze afsluiting van dit jaar kan niet doorgaan.

Het altijd zo goed verzorgde kerstdiner bij De Hoge Hof. Onlangs hebben onze vrijwilligsters een leuke mok met wat kerstchocolade bij onze gasten afgeleverd. We hopen met z’n allen dat 2021 voor ons allemaal een beter jaar wordt, zodat ook wij weer onze gasten kunnen verwelkomen bij onze activiteiten."

Meer berichten