Kerst vieren met De Vierplek
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kaarsje aansteken. (foto: Marc van Driel/marc@steica.com)</p>

Kaarsje aansteken. (foto: Marc van Driel/marc@steica.com)

Foto: Marc van Driel (marc@steica.com

Kerst vieren met De Vierplek

NIJMEGEN/LENT - Op kerstavond donderdag 24 december zal er om 21.30 uur vanuit de Stevenskerk in Nijmegen een sfeervolle Kerstnachtviering worden verzorgd, die thuis “live" mee te maken is en ook achteraf kan worden bekeken.

De Protestantse Gemeente De Vierplek organiseert deze Kerstnachtdienst samen met de Stadskerk Nijmegen van het Oecumenisch City Pastoraat. Aan de viering wordt meegewerkt door een kinderkoor en een projectkoor onder leiding van Wolfgang Lange. Tevens werken mee, Marjo Finke (viool), Marianne Hofman (harp), Peter-Bram ’t Hoen (piano) en Joost Langeveld die het König orgel bespeelt. Voorganger is ds. Wilma Hartogsveld

De uitzending begint om 21.30 uur en is te volgen via : www.kerkdienstgemist.nl of via www.stadskerknijmegen.nl of www.4-plek.nl.

Op eerste kerstdag streamen we vanuit de prachtig in kerststemming gebrachte kerk van Lent een feestelijke kerstdienst met bekende kerstliederen, een vrouwenkoortje en muzikale begeleiding op orgel en piano. Ook dan is onze voorganger ds. Wilma Hartogsveld. Deze dienst is life mee te maken via de link www.viering.4-plek.nl en via de site van De Vierplek. Ook deze dienst is later te bekijken.

Meer berichten