Logo gemeentenieuwsonline.nl

Uitgestelde start extra wandelgroep Hemmen

HEMMEN - Wandelgroep Hemmen geeft trainingen Sportief Wandelen en daarbij wordt niet alleen van A naar B gewandeld. Onderweg worden oefeningen gedaan op het gebied van kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen.

De belangstelling voor wandelen neemt in deze tijd toe. Begrijpelijk, het is fijn om buiten te kunnen bewegen, het geeft een boost aan je immuunsysteem en is ook nog eens goed voor je geestelijke gezondheid. "Onze huidige groepen zitten dan ook nagenoeg vol. Voorlopig tijdelijk gaan we een extra wandelgroep op woensdagmiddag oprichten. Meedoen is laagdrempelig. Je moet je wel aanmelden en registreren als deelnemer maar je hoeft geen langdurige verplichting aan te gaan. Er wordt gewerkt met een aftekenkaart voor vijf keer. We starten op rustig beginners niveau. Wandel je graag en ga je wel voor wat extra beweging? Meld je dan aan voor deze nieuwe groep. Je bent van harte welkom. Helaas voorlopig nog zonder koffie/thee ter afsluiting."

De start van deze groep stond gepland op 11 november maar is vanwege de gedeeltelijke lockdown uitgesteld naar woensdag 25 november. De start is om 15.00 uur vanaf het tuinhuis bij de kasteeltuin in Hemmen. Meer info staat op www.wandelgroephemmen.nl of bel ervoor met Yvonne Onck 0488 454729.

Meer berichten