Najaarsactie 'Blijf plakken in Elst'
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Centrum van Elst. (foto: Hein Arns)</p>

Centrum van Elst. (foto: Hein Arns)

(Foto: Hein Arns)

Najaarsactie 'Blijf plakken in Elst'

ELST - Van 23 november tot en met 20 december is er vierweekse winkelactie in het centrum van Elst. Deze winkelactie heeft de mooie naam meegekregen 'Blijf Plakken In Elst'.

In die vier weken krijg je bij alle detailhandel-, horeca- en alle andere ondernemers stickers. Bij iedere besteding van tien euro ontvang je één sticker, bij twintig euro twee stickers enzovoort. Deze stickers kun je vervolgens op een verzamelkaart plakken. Als de kaart gevuld is met elf stickers en daarop je naam, telefoon- en mailadres vermeld, dan kun je deze kaart bij de deelnemende ondernemers weer inleveren.

En meedoen aan een prachtig prijzenfestijn met vele prijzen van minimaal 25 tot maximaal 400 euro!

De trekking is onder toezicht van mr. drs. E. Oldenburger, notaris in Elst. De winnaars worden begin 2021 gebeld of gemaild dat zij een prijs hebben gewonnen. De deelnemende ondernemers zijn herkenbaar aan een raamposter.

'Blijf plakken in Elst'; letterlijk en figuurlijk! Maar natuurlijk niet te lang en vanzelfsprekend binnen de geldende RIVM-maatregelen.

Nieuws insturen?

Wilt u ook iets onder de aandacht brengen in uw regio? Stuur uw bericht heel eenvoudig in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Klik eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Klik vervolgens op: 'Nieuws insturen'. Het wijst zich vanzelf, maar mocht u toch vragen hebben, belt u dan gerust even: 0481 464770. We helpen u graag verder.

Meer berichten