Logo gemeentenieuwsonline.nl

Speeltuin Narcissenstraat/Crocusstraat zoekt Overbetuwe Doet waardecheques

HETEREN - Na de herinrichting in 2016 van de speeltuinen in Heteren is de speeltuin aan de Narcissenstraat/Crocusstraat niet meer de speeltuin die hij voorheen was. "Daar willen wij als dorpbewoners weer graag verandering in brengen."

Ruimte voor kinderen om lekker te kunnen spelen. Maar niet alleen om te spelen ook om te leren ontdekken, hun motoriek te kunnen stimuleren door middel van klimmen, klauteren, de schommel in beweging brengen of broertje/ zusje zachtjes vooruitduwen in de schommel speciaal voor de allerkleinsten. Jong en oud samen brengen, leren samen spelen en het sociale welzijn van de kinderen stimuleren. De huidige speeltuin nodigt de jongste kinderen niet uit om daar veilig te kunnen spelen, er is eigenlijk ook niks voor hen.

Dat wat eens een levendige speeltuin was en druk bezocht werd door de Heterense kinderen is nu een saaie bedoeling geworden. "Samen met de Dorpraad proberen wij de speeltuin weer in ere te herstellen. Maar ook uw hulp kunnen we erg hard gebruiken. Hoe meer wij met de Overbetuwe doet cheques binnenhalen, des te groter de kans dat wij ons doel gaan behalen. De Feestclub de Korenschoven is u al voorgegaan door middel van een erg mooie welkome donatie aan de speeltuin. Helpt u ons mee om de Speeltuin realiseren. Doneer uw cheque van Overbetuwe Doet aan: https://www.overbetuwedoet.nl/activityDetails.php?id=132. De kinderen zullen u zeer dankbaar zijn."

Meer berichten