Logo gemeentenieuwsonline.nl
Speelgoed (foto: A. Methorst)
Speelgoed (foto: A. Methorst) (Foto: )

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Heteren

HETEREN - Op zaterdag 19 september kan een ieder voor een leuke prijs najaars- en winterkleding voor uw kind(eren) aanschaffen op de beurs in Heteren. Behalve voor kinder- en tienerkleding (vanaf maat 74) kan men op deze beurs ook terecht voor boeken, speelgoed, verkleedkleren, babyspullen en positiekleding.

"Wij werken volgens de regels van de RIVM. We kunnen hierdoor maar een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten. In verband met de ruimte zijn kinderwagens en buggy’s niet toegestaan. Ook zal de indeling van de beurs anders zijn, zoals de vaste bezoeker gewend is.

De openingstijden zijn wel verruimd en wel van 10:30 tot 14:00 uur, in sportzaal Het Binnenveld in Heteren. Entree is gratis. Bij de kassa betaalt u vijftien procent extra voor de organisatiekosten. Graag bij de kassa zoveel mogelijk gepast betalen.

Wilt u juist van uw kleding en speelgoed af. Dan kunt u uw goederen inbrengen op vrijdag 18 september. Inleveren kan van 9:00 tot 11:30, van 13:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 20:30 uur. Samen met u bepalen we de verkoopprijs. Als het artikel wordt verkocht, krijgt u binnen twee weken het bedrag hiervan op uw rekening gestort. Per inschrijving mag u 30 stuks kleding en 30 stuks speelgoed inbrengen. De kosten hiervoor bedragen twee euro. Meerdere inschrijfnummers is mogelijk. Wanneer u de niet-verkochte goederen retour wenst, dan rekenen we hiervoor nog drie euro (bij inschrijving te betalen).

Op zaterdag 19 september kunt u de niet-verkochte spullen dan ophalen tussen 16:00- 16:30 uur. Niet-opgehaalde artikelen gaan naar onze goede doelen. Meer informatie staat op www.kinderkledingbeursheteren.nl,facebook en/of instagrampagina."

Meer berichten