Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wandelgroep Hemmen bestaat tien jaar!

HEMMEN - Deze maand is het tien jaar geleden dat Wandelgroep Hemmen werd opgericht.

In eerste instantie een keer per maand, iedere tweede dinsdagochtend, wandelden we met een groepje over het landgoed Hemmen. Een jaar later werd dat uitgebreid naar wekelijks. Ook kwam er een tweede groep op vrijdagochtend die in een steviger tempo grotere afstanden af wilden leggen.

In september 2012 behaalde de trainster het diploma instructeur Sportief Wandelen en werd de begeleiding professioneel. Met aandacht voor houding, techniek, gevarieerde oefenvormen en individuele mogelijkheden. Landelijk kreeg het wandelen en het nut daarvan voor zowel lichaam als geest steeds meer aandacht. Ook de belangstelling voor deelname aan Wandelgroep Hemmen nam toe en dat heeft geleid tot liefst vier groepen die nu wekelijks het hele jaar door op en rond het landgoed Hemmen Sportief Wandelen.

"Gezien de huidige regels hebben we dit in kleine kringen gevierd. We denken met heel veel genoegen terug aan alle mooie wandelingen en fijne contacten onderling en hopen nog lang zo verder te mogen gaan. Zeker in deze tijd waarin het bewegen en dan met name het buiten bewegen zo belangrijk is nodigen wij u graag uit om mee te doen."

Meer info en/of aanmelding: www.wandelgroephemmen.nl of bellen naar 0488 454729 (Yvonne Onck).

Meer berichten