Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuwe ‘Music Kids’ cursus bij muziekvereniging PWA

Nieuwe ‘Music Kids’ cursus bij muziekvereniging PWA

ELST - Wilt uw kind de muzikale wereld ontdekken? Welkom in basisopleiding ‘Music Kids’ van PWA! Muziekvereniging PWA uit Elst start op donderdagmiddag 3 september een nieuwe opleiding waarin de basis wordt gelegd voor de muzikale vorming. De succesvolle blokfluitcursus ‘Music Kids’ wordt verzorgd door Jetty Dokter.Jetty is afgestudeerd op dwarsfluit en schoolmuziek aan het conservatorium in Arnhem en voor zang aan de Schumann Academie in Zwolle. Met haar creatieve aanpak, ervaring en enthousiasme heeft PWA de juiste docente weten te vinden voor de ‘Music Kids’.

De ‘Music Kids’ cursus van PWA bevat vijftien lessen van 45 minuten. De lessen zijn op donderdagmiddag van 16.00 tot 16.45 uur in basisschool de Sunte Werfert te Elst. De cursus is bedoeld voor kinderen van groep 3 - 8 van de basisschool. In vijftien lessen wordt de basis gelegd van de muzikale vorming en wordt ruim aandacht gegeven aan oriëntatie om eventueel door te kunnen stromen naar een ander muziekinstrument. Tijdens de cursus zullen er instrumentpresentaties plaatsvinden zodat de kinderen kennis kunnen maken met verschillende instrumenten.


Het cursusgeld bedraagt twintig euro per maand. Tijdens de eerste les ontvangt elke deelnemer een eigen blokfluit en lesboek, de kosten hiervoor bedragen eenmalig twintig euro. "Wilt u uw kind aanmelden voor deze cursus of heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar jeugdpwa@gmail.com."

Meer berichten