Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mozaïek van een vergeet-mij-nietje waarmee we laten zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. (foto: Wilma Drager-Visee)
Mozaïek van een vergeet-mij-nietje waarmee we laten zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. (foto: Wilma Drager-Visee) (Foto: )

Zomergroet vanuit het Alzheimer Café Overbetuwe

ELST – De Alzheimer Cafés van de afgelopen maanden zijn als gevolg van de coronacrisis helaas vervallen. Achter de schermen wordt er desondanks hard gewerkt om alles op de rails te krijgen voor de heropening van het café.

Evenals voorgaande jaren is er in augustus een zomerstop en we wensen u een mooie zomer toe! "Heeft u dementie of bent u mantelzorger voor iemand met dementie en vindt u het fijn om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen rondom het Alzheimer Café Overbetuwe? Laat het ons weten, zodat we u kunnen informeren zodra het Alzheimer Café haar deuren weer opent. Ook ontvangt u dan een kleine attentie.

U kunt zich aanmelden door bij voorkeur uw naam, adres, mailadres én uw telefoonnummer door te geven via alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marijke Arends van Forte Welzijn op 06 49881094."

Meer berichten