Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kunststof instrumenten
Kunststof instrumenten (Foto: Scouting Zetten Band)

Start met meer samen!

ZETTEN - Muziek is leuk, uitdagend en bovenal heel erg gezellig! Muziek luisteren is een feest, maar zelf muziek maken is helemaal super geweldig! Dat gevoel wordt nog eens versterkt op het moment dat je dit kan delen.

De Scouting Zetten Band repeteert wekelijks en heeft regelmatig een optreden. We doen straatoptredens, concerten en voeren shows op. Het repertoire bestaat uit veel hedendaagse popmuziek zoals bijvoorbeeld Arcade, Coldplay en Davina Michelle. Onze dirigent is Bernard Klopman. De Band wil na de zomervakantie starten met een AMV (algemene muzikale vorming) samenspeelgroep. Tijdens de groepslessen van een half uur worden de eerste beginselen van het notenschrift uitgelegd en worden de eerste vaardigheden op een door jou uitgekozen instrument aangeleerd. Na de lessen kan je een eenvoudige melodie spelen.

Een koperinstrument is vaak erg zwaar voor jonge deelnemers. Voor deze samenspeelgroep wordt er gebruik gemaakt van speciale kunststof instrumenten. Deze zijn licht van gewicht en hebben moderne kleuren die kunnen deelnemers kiezen. De kunststof instrumenten doen qua geluid en gebruik niets onder voor de koper instrumenten en zijn ideaal voor beginners. De deelnemers worden lid van de band en krijgen de instrumenten en lesmethode in bruikleen. Zo kunnen we voor de deelnemers de kosten laag houden. Je kan deelnemen vanaf 7 jaar oud. Na de lessen volgen de deelnemers ons speciale opleidingstraject. Het is de bedoeling dat we in september gaan beginnen. Meer informatie en alvast opgeven via onze website www.scoutingzettenband.nl. "Geef je snel op, we hebben maar een beperkt aantal plaatsen!"

Meer berichten