Logo gemeentenieuwsonline.nl
Een groepje starters van 2019 tijdens het aflopen.
Een groepje starters van 2019 tijdens het aflopen.

Toch hardloopcursus in Dodewaard

DODEWAARD - Na uitstel door de coronacrisis start hardloopvereniging De Dijkrunners in Dodewaard op maandag 31 augustus gelukkig toch weer met de jaarlijkse hardloopcursus voor beginners.

De afgelopen jaren is deze cursus zeer succesvol gebleken en sluit aan bij de behoefte van velen om op een verantwoorde wijze de uitdaging aan te gaan om meer te gaan bewegen. Minimum leeftijd bedraagt veertien jaar. Vanwege het uitstel is het nog mogelijk om de reeds aangemelde groep van maart te komen versterken. De inschrijving is weer open. Er is nog plaats genoeg, hoewel er wat aangepaste regels gehanteerd worden met betrekking tot de afstanden tot elkaar in verband met de coronavoorschriften.

De cursustijden zijn op maandag en woensdag van 18.30-19.30 uur en de cursus duurt twaalf weken. Doel van de cursus is dat je een half uur onafgebroken kunt hardlopen. De kosten bedragen veertig euro. Hiervoor krijg je begeleiding van zeer ervaren trainers, een kopje koffie of thee na de training, heel veel gezelligheid en aanmoedigingen om het vol te houden. Bovendien beloont de club-sponsor, PK Runningshop in Dodewaard, iedere deelnemer aan de cursus met een korting van 20 euro op een paar hardloopschoenen en tien procent korting op hardloopkleding. Kortom, geen enkele belemmering meer om een start te maken met een gezondere leefstijl.

Inschrijven of meer informatie kan via een email naar starter@dijkrunners.nl. Graag naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer vermelden.

Meer berichten