Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mozaïek van een vergeet-mij-nietje waarmee we laten zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. (foto: Wilma Drager-Visee)
Mozaïek van een vergeet-mij-nietje waarmee we laten zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. (foto: Wilma Drager-Visee)

Alzheimer Café Overbetuwe

ELST - Het Alzheimer Café Overbetuwe organiseert iedere maand een informatieve avond voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, professionals en andere belangstellenden. De cafés staan bekend als waardevolle bijeenkomsten waar in alle openheid over dementie gesproken wordt.

Vanwege de kwetsbare doelgroep en het risico op verspreiding van het coronavirus zijn de cafés van april en mei helaas geannuleerd. "We hopen in juni weer een café te kunnen organiseren en zullen u hierover tijdig informeren."

"Binnen ons enthousiaste team is momenteel behoefte aan een coördinator en een gespreksleider. Heb je interesse of wil je meer weten over deze vrijwilligersfuncties? Neem dan contact op met Inge van Dijk, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via i.vandijk@alzheimervrijwilligers.nl of 06 53118823. We verwelkomen je graag binnen ons team voor dit zinvolle en mooie vrijwilligerswerk!

Voor iedereen die in deze moeilijke tijd behoefte heeft aan een gesprek of een luisterend oor is er de AlzheimerTelefoon. Deze is dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur gratis bereikbaar op 0800 5088. Ook op de website van Alzheimer Nederland (www.alzheimer-nederland.nl) is informatie te vinden over hulp bij dementie en corona."

Meer berichten