Logo gemeentenieuwsonline.nl
Aan het werk tijdens NLdoet 2019. (foto: Reverse Pixel Photograhy)
Aan het werk tijdens NLdoet 2019. (foto: Reverse Pixel Photograhy) (Foto: )

Doe mee met NLdoet bij Landerij De Park

BETUWE - Op zaterdag 14 maart van 9.30- 12.30 uur kan men in het kader van NLdoet aan de slag bij Landerij De Park. Met een groepje vrijwilligers gaan ze Landerij De Park weer een beetje mooier maken.

Wat gaat de groep doen? In het struinbos is een pad aangelegd waar ouders met kinderen een mooie wandeling kunnen maken. "We maken een trap van boomstammen om dit beter begaanbaar te maken. Verder gaan we hier een tunnel maken met wilgentakken. Het wordt een spannende doorgang voor kinderen en in de tunnel kan je vogels spotten in de aanliggende plas.
De natuurspeelplaats van de kinderen maken we weer helemaal up to date voor het nieuwe buitenseizoen. Dit doen we door de omheiningen en afzettingen langs de randen van de heuvel te vernieuwen. Bij mooi weer gaan we de bijenstal schilderen en een begin maken met het aanleggen van een blote voetenpad voor de kinderen."


"Zin om een ochtend de handen uit de mouwen te steken voor een goed doel? Geef je op via NLDoet.nl en meld je op deze website aan bij Landerij De Park. Landerij De Park, centrum voor natuurbeleving, vind je aan De Park 12, 6661 NW Elst (tussen Elst en Arnhem-Schuytgraaf).

Meer berichten