Logo gemeentenieuwsonline.nl
wim te midden van enkele vrijwilligers en gasten (foto: Monique Nass)
wim te midden van enkele vrijwilligers en gasten (foto: Monique Nass) (Foto: Monique Nass)

Wie neemt de pollepel over?

ELST - Het is iets om trots op te zijn; al zes en een half jaar staat Wim van de Middelaar iedere donderdagavond te koken voor een grote groep inwoners uit Elst. Met een vast team van enthousiaste vrijwilligers lukt het om iedere keer weer een heerlijke gezonde maaltijd op tafel te zetten. Hete bliksem, nasi of macaroni, de gasten van het eetcafé vinden het allemaal even lekker.

Het eetcafé in Huis van de Wijk Triade is een samenwerking tussen Forte Welzijn, Driekracht en RIBW. Voor vijf euro krijgt men een hoofdgerecht, nagerecht en kopje koffie/of thee. Speciaal bedoeld voor mensen die het gezellig vinden om samen te eten.

Helaas gaat Wim stoppen als kok en neemt hij afscheid van zijn collega-vrijwilligers en alle gasten. Op 13 februari werd hij in het zonnetje gezet. Met een lied, versieringen en heerlijke rijsttafel werd Wim uitgezwaaid. Wim (en zijn heerlijke eten) wordt zeker gemist. Grote vraag is nu: “wie neemt de pollepel over? “. We zijn hard op zoek naar nieuwe koks en keukenpersoneel. Bij voorkeur wordt er een pool van keukenpersoneel opgezet. Reageren op de vacature kan via: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe.

Meer berichten