Logo gemeentenieuwsonline.nl
Deel parcours. (foto: peter de boer)
Deel parcours. (foto: peter de boer) (Foto: peter de boer)

Warnsborncross in Arnhem

ARNHEM - Op zondag 8 maart houdt loopgroep Arnhemia de jaarlijkse Warnsborncross. Dit jaar een jubileum, het is inmiddels voor de vijfentwintigste keer dat deze cross gelopen wordt.

De cross gaat traditioneel door het bos, over heide en langs beekjes en vijvers van het mooie landgoed 'Warnsborn' ten noorden van Arnhem. Er wordt gelopen over 1 tot 3 rondes van 5,5 km en het parcours kent uitdagende hoogteverschillen. Een sportief begin van de lente!

De voorzieningen rondom de loop zijn zoals altijd prima geregeld, parkeergelegenheid; sportdrank; soep; kleedgelegenheid; individuele tijdregistratie; EHBO én heel veel enthousiaste vrijwilligers langs het parcours. Omdat het de 25e editie is ontvangen de deelnemers een aardige herinnering aan deze jubileum-editie.

Er kan gekozen worden uit verschillende afstanden. Naast een wedstrijd over 5,5 km, 11 km en 16,5 km is er een jeugdcross over een afstand van 1200 meter. De start van de jeugdcross is om 10.30 uur en de start van de overige afstanden is om 11.00 uur.

Inschrijven kan vanaf 09.30 uur in de kantine van de tennisvereniging Schaarsbergen aan de Kemperbergerweg 671a in Arnhem. Voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 6 maart. Het inschrijfgeld voor de jeugdcross is 2,00 euro en voor de overige afstanden bij voorinschrijving 7,00 en 8,00 euro op de wedstrijddag. Meer informatie staat op www.loopgroep-arnhemia.nl/warnsborncross.

Meer berichten