Logo gemeentenieuwsonline.nl

'Foute Neon Party' in Driel wordt kleurrijk spektakel

DRIEL – Op vrijdag 21 februari organiseert carnavalsvereniging De Meelhoppers uit Driel in samenwerking met zalencentrum Driessen de ‘Foute Neon Party’. Vanaf 20.30 uur openen de deuren van het zalencentrum voor hét feest van het jaar. Dit mag je niet missen.

De feestzaal in Driel is door de organisatie, met blacklights en veel neon attributen, omgetoverd tot een kleurrijke feesttempel. DJ Robert zal ervoor zorgen dat de bezoekers geen tel stilstaan, met hits van vroeger en nu. Van disco en rock-klassiekers tot après ski, Nederlandstalig en dance. Alles komt deze avond voorbij.

Iedereen wordt opgeroepen om gekleed te komen in neon kleding of in het wit, om het glow in the dark effect compleet te maken! De voorverkoop is inmiddels gestart en de kaartverkoop loopt erg goed. Tickets voor het feest zijn voor vijf euro te koop bij Albert Heijn Ger Koopman, aan het Polenplein in Driel. Toegang is vanaf 18 jaar. Op de avond zelf worden de laatste tickets aan de deur verkocht. Wees er wel op tijd bij, want op is op.

De sponsoren van deze avond zijn zalencentrum Driessen, Albert Heijn Ger Koopman, Gerritsen Heteren, en Mabo Boomkwekerijen.

Meer berichten