Logo gemeentenieuwsonline.nl
Spreekuur over de online belastingaangifte.
Spreekuur over de online belastingaangifte.

Online belastingaangifte doen? De bibliotheek helpt je op weg

OVERBETUWE - De aangifte voor de inkomstenbelasting komt er weer aan. Vind je het lastig om je belastingaangifte online te doen? In de bibliotheken in Elst en Zetten vinden op dinsdag 3 en dinsdag 10 maart gratis informatiebijeenkomsten plaats over de online belastingaangifte.

Tijdens het spreekuur ‘Online belastingaangifte doen – Hoe werkt dat?’ zitten maatschappelijke dienstverleners klaar om je vragen te beantwoorden of om je verder te helpen. Daarna kun je thuis zelf aan de slag. Of gebruik een computer in Bibliotheek Elst om zelf gratis en veilig de aangifte te doen of een toeslag aan te vragen.

De spreekuren in Bibliotheek Elst vinden plaats op dinsdag 3 maart en dinsdag 10 maart van 10.00 tot 12.00 uur. In Bibliotheek Zetten kun je voor je belastingvragen op deze dagen terecht tussen 9.30 en 11.30 uur. Graag van tevoren aanmelden in de bibliotheek of door een mailtje te sturen naar elst@obgz.nl of zetten@obgz.nl.

Digitaal vaardiger worden?

De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert ook de cursussen ‘Klik & Tik’ en ‘Werken met de digitale overheid’ voor mensen die (beter) met de computer willen leren omgaan. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/digitaalvaardig of vraag ernaar in de bieb.

Meer berichten