Amber behaalde een bronzen medaille. (foto: Wil Gulpers)
Amber behaalde een bronzen medaille. (foto: Wil Gulpers) Foto: Wil Gulpers

Opnieuw brons voor GV Excelsior

Algemeen

ZETTEN - Zondag 19 januari was voor de turnsters van GV Excelsior in de zesde divisie de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen in Ede. Amber behaalde namens GV Excelsior een bronzen medaille bij deze wedstrijd.

Voor GV Excelsior kwamen drie turnsters aan de start. Nienke Koopman (junior), Yashi Ye en Amber Giessen (senior). Nienke en Yashi draaiden in hun wedstrijdgroep beiden een goede wedstrijd op verschillende onderdelen. Amber behaalde bij de senioren een bronzen medaille, dankzij een tweede plaats op de sprong en balk en een vierde plaats op de brug en zesde op de vloer. Een sterk optreden! Vorig jaar behaalde Amber eveneens een bronzen medaille bij een van haar wedstrijden.

"Heeft u interesse in turnen? Kom twee maal vrijblijvend meedoen op de dinsdagmiddag in De Wanmolen in Zetten. Vanaf april starten we een nieuwe turngroep op de woensdagmiddag om 14.30 uur. Meer informatie staat op www.gvexcelsior.nl of op onderstaand emailadres. Verder is GV Excelsior dringend op zoek naar nieuwe juryleden! Heeft u belangstelling om jurylid te worden? Neem dan contact op met voorzitter@gvexcelsior.nl."

Uitgelicht

Digitale krant