Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kramen en bezoekers van de editie 2019. (foto: Francois Pauwelsen)
Kramen en bezoekers van de editie 2019. (foto: Francois Pauwelsen) (Foto: Francois Pauwelsen)

Gezellige Ladiesnight in Driel

DRIEL - De Ladiesnight in Driel op 17 april wordt een gezellige avond uit voor vrouwen. Op deze avond kan je lekker shoppen, je laten verzorgen, informatie opdoen, eten proeven, of heerlijk een drankje doen in het café en bijkletsen. Er zijn verschillende standhouders in allerlei categorieen. Ook is er een loterij met leuke prijzen aangeboden door de standhouders die aanwezig zijn.

Kom samen met je vriendinnen, buurvrouw, moeder, zussen. Deze avond is voor alle leeftijden: het maakt niet uit of je nou puber bent of 99 jaar oud, alle vrouwen zijn welkom!

Dit jaar vindt de vierde editie van de Ladiesnight plaats op vrijdag 17 april van 19:00 uur - 22:00 uur bij zalencentrum De Oldenburg in Driel. Er zullen tussen rond de zeventig standhouders aanwezig zijn. "Vorig jaar hadden we ruim 300 bezoekers! We hopen dit jaar weer op zo’n groot bezoekersaantal. Daar wil jij toch ook bij zijn?"

Aan de deur kan je entree kopen voor zes euro per persoon. In de voorverkoop kost een entreeticket vier euro. De tickets kosten 4 euro, maar van de entreeticket inclusief Goodiebag zijn er maar 75 stuks beschikbaar. De tickets zijn te koop via www.ladiesnightdriel.nl.

Op de website www.ladiesnightdriel.nl en op onze facebookpagina Ladiesnight Driel word je op de hoogte gehouden over welke stands er aanwezig zullen zijn en zie je andere mededelingen en informatie over de avond. De ticketverkoop begint op zaterdag 1 februari om 10:00 uur.

Meer berichten