Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: SeniorWeb)
(foto: SeniorWeb) (Foto: SeniorWeb)

Hulp op computer- en smartphonegebied

ELST - Uw kinderen, kleinkinderen of anderen vliegen razendvlug met hun vingers over het toetsenbord van computer, tablet of smartphone. Voor u onbegonnen werk denkt u vast! Terwijl er wel een steeds grotere interesse en noodzaak ontstaat voor dit soort vaardigheden bij de huidige energieke groep senioren.

Stelt u zich eens voor dat u deze vaardigheden, geheel in uw eigen tempo toch kunt leren en ermee aan de slag kunt. Voor 50-plussers geeft Forte Fit in samenwerking met SeniorWeb in het begin van 2020 weer diverse computer-, tablet- en smartphonecursussen.
Nieuw is de basiscursus Apple MacBook.

Er zijn cursussen voor beginners en voor gevorderden. Ons cursusaanbod ziet er als volgt uit: 1. basis- en verdiepingscursus Windows 10, 2. basiscursus Excel, 3. cursus fotobewerking met het programma GIMP (gevorderden), 4. basiscursus Apple MacBook, 5. basiscursus tablet, voor zowel Android als iPad, 6. basiscursus smartphone, voor zowel Android als iPhone, 7. workshop: het overzetten van foto’s van camera of smartphone naar de laptop.

In samenwerking met de Bibliotheek Gelderland Zuid start de cursus ‘Werken met de e- overheid’, over het gebruik van DigiD bij de overheid, ziekenhuis of zorgverzekeraar. Een functionaliteit die steeds belangrijker wordt! De meeste cursussen starten begin februari.
Op www.fortefit.nl/activiteiten/computer-cursussen staat ons programma vermeld. Op aanvraag kunnen ook korte workshops aangeboden worden. Voor meer informatie en/of aanmelding kan men contact opnemen met Koos de Bondt via 06 44606844 of computer.fortefit@fortewelzijn.nl.

Meer berichten