Logo gemeentenieuwsonline.nl
De tafels staan klaar voor de High Tea in de sfeervolle Vloedschuur. (foto: Karin Bernet)
De tafels staan klaar voor de High Tea in de sfeervolle Vloedschuur. (foto: Karin Bernet) (Foto: Karin Bernet)

High tea voor ouderen in Heteren

HETEREN - Ook dit jaar organiseren de gezamenlijke kerken uit Heteren weer een high tea. Alle inwoners van 75 jaar en ouder zijn welkom in De Vloedschuur op vrijdagmiddag 24 januari om 15.00 uur. Daar komen we samen voor de gezelligheid, voor het doorbreken van de wintersleur, en… om het sociale hart van Heteren kloppend te houden!

Onder het genot van iets hartigs en iets zoets, is er alle ruimte voor ontmoeting. Elkaar weer even spreken in deze lange, donkere maand. Een maand waarin iedereen het liefst in zijn eigen huisje, warm bij de kachel blijft zitten.

Ook dit jaar zorgt de Haal- en Brengservice van Heteren Sociaal voor het vervoer van de gasten naar De Vloedschuur en weer terug. Ieder jaar een logistieke uitdaging! Daarnaast zijn er vele vrijwilligers betrokken bij deze middag en zijn er ieder jaar weer jongeren die helpen met het uitserveren van al het lekkers.

Mochten er nog mensen in Heteren zijn van 75 jaar of ouder die geen uitnodiging gehad hebben, dan kunnen zij zich – zolang er ruimte is – nog opgeven door een e-mail te sturen aan Yvonne Sinkeldam: familiesinkeldam@hotmail.com of te bellen met 026 4721060.

Meer berichten