Logo gemeentenieuwsonline.nl

Heteren doet mee met Week van Gebed

HETEREN - De Week van Gebed voor de eenheid is een jaarlijks terugkerende week en wordt gehouden van 19-26 januari. Miljoenen gelovigen in de hele wereld komen in deze Week van Gebed samen om te bidden voor elkaar, voor de stad, het land en de wereld.

Door heel Nederland zijn honderden plaatselijke gemeenten uit verschillende kerkverbanden actief bij deze gebedsweek betrokken.Ook in Heteren worden er, net als vorig jaar, een aantal korte bijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met kerken en bestaande gebedsgroepen.

De gebedsbijeenkomsten (19:30-20:30 uur) vinden plaats op verschillende locaties in Heteren: Maandag 20 januari in De Vluchtheuvel, NH kerk; Kastanjelaan 20. Dinsdag 21 januari in de Koningin Julianaschool; Flessestraat 11. Woensdag 22 januari in De Vloedschuurgemeente; Kerklaan 4a. Donderdag 23 januari in Herberg de Aandacht; Kerkplein 1. Ook de zondagdiensten in de kerken voorafgaand aan deze week en de weeksluiting in Liefkenshoek op de vrijdagavond sluiten aan bij het thema van de Week van Gebed.

Bidden krijgt een extra dimensie als je het samen doet. Al biddend deel je je zorgen en dank, niet alleen met God maar ook met elkaar. Samen bidden geeft een uniek gevoel van verbondenheid. "Daarom nodigen we u, kerkganger of niet, van harte uit om deel te nemen aan één of meerdere van deze bijeenkomsten. Voor meer informatie: 026 4722863 of weekvgebedheteren@gmail.com."                

Meer berichten