Logo gemeentenieuwsonline.nl
Voorlezen in de bieb.
Voorlezen in de bieb.

Nationale Voorleesdagen: 'Moppereend' in de bieb

ELST - Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 22 januari - 1 februari kunnen peuters en kleuters extra vaak luisteren naar mooie verhalen in de bibliotheek. Op zaterdag 1 februari om 14.30 uur speelt Ruth Bakker de grappige voorstelling ‘Loet en moppereend’ in Bibliotheek Elst.

Voorlezen is altijd een fijn relaxmomentje tussen ouder en kind, én belangrijk voor de taalontwikkeling. Daarom is er tijdens de Nationale Voorleesdagen van 22 januari t/m 1 februari in alle bibliotheken extra aandacht voor voorlezen.

Loet en moppereend

De voorstelling ‘Loet en moppereend’ gaat over eend. Die moppert de hele dag. Het vrolijke meisje Loet schakelt de hulp van de boerderijdieren in om eend op te vrolijken. Een grappige, interactieve en muzikale voorstelling door Ruth Bakker. Kaartjes kosten voor bibliotheekleden 3 euro, overige bezoekers betalen 4 euro. De voorstelling duurt 30 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Gratis vingerpopje

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis én zonder inschrijfkosten lid worden van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Schrijf je je in tijdens de Nationale Voorleesdagen en ben je 6 jaar of jonger? Dan krijg je in de bibliotheek een vingerpopje van Moppereend cadeau.

Kijk voor het hele programma en kaartverkoop tijdens de Nationale Voorleesdagen op www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen.

Meer berichten