Logo gemeentenieuwsonline.nl
Schaatsen in het hartje van Elst. (foto: Jaleesa Freelance Fotografie)
Schaatsen in het hartje van Elst. (foto: Jaleesa Freelance Fotografie) (Jaleesa Freelance Fotografie)

IJskoud rocken en dansen op de ijsbaan

ELST - De opening van het Winterfestijn is dit jaar cooler dan het ijs op de ijsbaan. De beste dansers van de wereld komen op bezoek, het ijs wordt bemand door de leukste winterfiguren en ’s avonds gaat het dak eraf met een stevige live-band. Op zaterdag 14 december barst het feest weer los.

Om 14.00 trappen we af met een opening door kinderburgemeester Salma. Die middag zal zij bekendmaken wat het goede doel is van het Winterfestijn dit jaar. We kunnen vast verklappen dat Salma zelf nauw betrokken is bij dit doel.

Na Salma’s opening maken we om 14.30 uur de baan vrij voor een vette dansshow en workshop. Deze keer zelfs van een heuse wereldkampioen. Het team D-UNIT van DJF Dance Centre werd dit jaar wereldkampioen Streetdance. Dus wil je ook zo goed leren dansen, om 14.30 geeft het DJF een vette show zoals ze de afgelopen jaren ook op wat Elster basisscholen deden.

Ondertussen kun je op de foto met leuke winterse figuren. En ’s avonds gaat lekker het dak eraf met coverband Vanzukke uit Heteren. Met een zeer uiteenlopende muzikale voorkeur van de zeven bandleden, kun je een breed repertoire verwachten.

De komende drie weken wordt het weer heel leuk op en rond de ijsbaan. Popkoor Akkoord, William en Lieke, curling voor volwassen en voor het eerst dit jaar ook voor jongeren en natuurlijk de pubquiz. En ook de Icebykes komen weer over het ijs scheuren.

Het Winterfestijn vindt dit jaar plaats van zaterdag 14 december tot en met zondag 5 januari. Meer informatie staat op: www.wfob.nl.

Meer berichten