Afbeelding

Groot oldtimertreffen op De Vlasman

Algemeen

DODEWAARD - Op 14 mei (hemelvaartsdag) verzorgt het vriendencomité Oldtimerdag De Vlasman, zijn tweede grote oldtimertreffen. Op deze dag verwelkomen ze honderden oldtimer auto's, vrachtwagens, tractoren, motoren en bromfietsen en dergelijke op het grote open veld bij De Vlasman in Dodewaard.

Even als vorig jaar belooft het weer een ongekend mooi evenement te worden. Rondom het opstellingsterrein staan marktkramen met allerlei aanverwante en andere handel. Op het horecaplein zijn koffie/thee, limonade en een biertje te koop, daarnaast natuurlijk ook hamburgers en andere hartige happen. Ook zal de muziekband Parttime aanwezig zijn en zij zorgt voor de vrolijke opluistering van deze dag. In de middag is eer een spectaculaire verkoping waarvan de opbrengst aan stichting Opkikker geschonken zal gaan worden, deze stichting zet zich in voor het verzorgen van vermaak en ontspanning ten behoeve van ernstig zieke kinderen.

Er zal een aantal antieke tractoren van de BOC uit Kesteren behendigheidsoefeningen laten zien. Op het terrein zijn ook de nodige activiteiten voor kinderen: er zal onder andere een megagroot springkussen aanwezig zijn. In de loop van de middag kunnen de oldtimers, als ze dat willen het terrein voor korte tijd verlaten en gaan met behulp van een kaart de nationaal bekende 'bogenroute' in Dodewaard rijden. Er is op die dag van alles te zien en te genieten op het terrein bij De Vlasman. Iedere bezoeker en deelnemer is welkom en er hoeft geen toegangsgeld betaald te worden. De bestuurders van de oldtimers ontvangen bij aankomst een koffiebon.

Bezoektijden 10.00 tot 20.00 uur, toegang vanaf de Bonengraafseweg; volg de borden.

Voor informatie kan contact genomen worden met Kobus van Ingen (0488-441741) of kobusendanja@freeler.nl

Uitgelicht

Digitale krant