VR op locatie. (foto: Stan Bruinsveld)
VR op locatie. (foto: Stan Bruinsveld) Foto: Stan Bruinsveld

VR op locatie in ’t Knooppunt Valburg

Algemeen

VALBURG - Ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe het is om door een virtual reality bril te kijken? Op 8 juni van 13:00 tot 16:00 uur kun je het zelf gaan ervaren in de sportzaal van MFC ’t Knooppunt te Valburg.

De sportzaal wordt opgedeeld in twee arena’s waarbinnen je kunt kiezen uit de volgende games:
VR-zombies schieten. De Apocalyps is hier en de zombies komen eraan! je krijgt 30 seconden om je wapens te kiezen en je verdediging voor te bereiden. Ben je snel genoeg?

VR-lasergamen. Ervaar next level lasergamen met enkel een VR bril op je hoofd. Spannend! 

VR-boogschieten. Orcs, goblins en een dreigende draak zijn erop uit om de heilige boom te vernietigen. Jij bent geroepen dit kwaad te stoppen en vrede te brengen in het elfenrijk. 

VR-restaurant runnen. Samen met jouw team run je een burgerrestaurant. Aan jullie de taak alle bestellingen correct en op tijd klaar te maken. Gaat jou dit lukken? 

En natuurlijk niet te vergeten, bekend van instagram: Loopplank over afgrond. Ben jij zo stoer en durf jij het aan om op tientallen meters hoogte over een plank heen te lopen? 

Duur van 1 spel is circa 7-10 minuten. Inschrijving 10,00 euro per persoon, per spel, betaling bij voorkeur met pin. Minimale leeftijd van deelname is 8 jaar.
In de ontmoetingsruimte kunnen bezoekers via het grote scherm mee kijken met een van de deelnemers. Een spannend inkijkje!

Reservering verplicht en nu mogelijk via ticket@knooppuntvalburg.nl. Geef je naam, telefoonnummer en voorkeurstijd(en) door en wij doen ons best om dit zo goed als mogelijk in te passen.

Uitgelicht

Digitale krant