Logo gemeentenieuwsonline.nl

Win een luchtballonvaart bij Chili & Ice in Arnhem

  Zakelijk

ARNHEM – Chili & Ice bekend van 'hot fashion for cool prices' biedt jonge dynamische en nette mode voor dames in de maten 34 tot en met 46. De winkels van Chili & Ice hangen vol met merkkleding, die voor iedereen betaalbaar is. Doordat Chili & Ice twee filialen heeft in Arnhem kan er beter ingespeeld worden op de wensen en behoefte van de klanten. Zo kan er gunstig worden ingekocht. Hierdoor kunt u als klant optimaal profiteren, legt eigenaresse Dagmar uit.

Chili & Ice is een modezaak met voornamelijk dameskleding. Bovendien is er een leuk assortiment schoenen, laarzen, modieuze tassen en decoratie artikelen. Ook hiervan wordt de collectie constant aangevuld en het is de moeite waard om regelmatig eens binnen te kijken! Sinds kort verkopen zij ook kinderkleding, daarnaast is er ook een herencollectie. Dagmar heeft met haar goede kijk op kleding, voor Chili & Ice een enorm gevarieerde collectie weten samen te stellen met een aantal bekende merken.

Ballonactie 2018
Naast de betaalbare kleding en de lopende aanbiedingen om heeft Chili & Ice iets moois voor deze zomer. Iedere betalende klant in onze winkels maakt kans op een luchtballonvaart.
Bij elke besteding aan de kassa in één van onze winkels ontvangt u één invulkaart waarbij u kans maakt op een luchtballonvaart.

Chili & Ice
Arnhem-Noord: Winkelcentrum Presikhaaf Hanzestraat 86
Arnhem-Zuid Winkelcentrum Kronenburg Kronenburgpassage 129
Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe collectie of aanbiedingen volg Chili & Ice dan via facebookpagina: chili&ice of Instagram: chili.ice123.

Meer berichten