Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Van Meurs Installatiebedrijf al vijftig jaar een begrip in de Betuwe Voor 25 euro een nieuwe Vaillant HR combi-ketel?

  Zakelijk

ELST – Voor vijfentwintig euro een nieuwe cv-ketel? U maakt er kans op bij Van Meurs Installatiebedrijf! Want ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan heeft Van Meurs een schitterende actie, waarbij ook het goede doel wordt gesteund. Kijk snel verder, hoe u kans maakt!

Dit jaar is het een jubileumjaar voor Van Meurs Installatiebedrijf, want het bedrijf werd in 1965 opgericht door G. van Meurs en is sinds 1992, als zelfstandig onderdeel daarvan gevestigd in Elst (Gld). Door de jaren heen heeft het bedrijf bewezen een vakkundige en betrouwbare partner te zijn voor al uw installatiewerken en cv-ketels.

Van Meurs heeft een uitgebreid assortiment aan cv-ketels van verschillende merken. Wie nu deelneemt aan de actie van Van Meurs Installatiebedrijf, maakt kans op een Vaillant ecoTEC plus combi hr-ketel ter waarde van 2.050,00 euro. Deze Vaillant ketel (CW5) combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort

Kei van een bedrijf!

Wat moet je doen? Haal een formulier bij Van Meurs en vul 'm in. Daarin wordt gevraagd om ook het gewicht van de kei, die voor de zaak ligt, te raden. Deze enorme uit Friesland afkomstige kei symboliseert wat Van Meurs al die jaren al is, namelijk 'een kei van een bedrijf!' Lever het ingevulde formulier in met 25 euro, die bestemd is voor het goede doel:

Het geld gaat naar het onderzoek voor individuele kankertherapie in het grootste kankerinstituut van Nederland; het Erasmus MC te Rotterdam.

Mike van Meurs heeft dit jaar met succes deelgenomen aan de Tour for Life (Fiets tour van Turijn naar Rotterdam), die alom wordt geroemd als de mooiste en meest indrukwekkende etappekoers. Elke deelnemer zorgt voor 2.500 euro aan sponsorgelden, die voor onderzoek naar personalized medicine zijn. Dit is een geheel moderne methode om behandeling van patiënten geheel op het individu af te stemmen.

Wie in 2015 al bij Van Meurs een cv-ketel heeft gekocht – en winnaar zou worden- krijgt de waarde van deze Vaillant terug! Informeer naar de voorwaarden van deze actie in de winkel! De actie duurt tot met de maand maart; de trekking wordt verricht in bijzijn van een notaris.

M. van Meurs Installatietechniek, Rijksweg Noord 16, Elst; 0481 371293; www.mvanmeurs.nl.

Meer berichten