Logo gemeentenieuwsonline.nl
Carolien Schouten
Carolien Schouten

Carolien Schouten finalist Miss Beauty of Gelderland

BETUWE - Wauw, ineens was daar een bericht van Bjorn von Schomberg, of ik interesse had om te komen op de Castingdag voor 'Miss Beauty of Gelderland 2019'. Het leek mij leuk om mee te maken en zo stond ik zomaar met een geselecteerde groep klaar voor een leuke dag.

We werden hartelijk ontvangen en toegesproken door Charina Bartels en begeleid door diverse knappe Missen in prachtige jurken. Nieuw, dus spannend, maar ook heel gezellig met zo’n grote groep meiden bij elkaar die hetzelfde doel hebben en hopen op een plek in de finale. Na de voorstelronde, bikinironde en Engelse vragenronde werden de finalisten 2019 bekend gemaakt en ik was echt blij dat de vijfde naam die van mij was.

Samen met dertien andere Miss Beauty's gaan wij strijden om de titel ‘'Miss Beauty of Gelderland 2019'’, daarnaast zijn er zestien Miss Teens die gaan strijden om de titel ‘Miss Teen of Gelderland 2019’. Op 30 maart is de finale in het Veluvine in Nunspeet en tot die tijd worden wij voorbereid met verschillende dagen waarin catwalk-, social media- en sporttrainingen. Een heel leuk avontuur waarbij ik hoop uiteindelijk tot Miss Gelderland gekozen te worden en zo de provincie te gaan vertegenwoordigen.

Naast het oordeel van de jury kan er ook worden gestemd op zijn / haar favoriet. Deze stemmen tellen mee in de puntenuitslag. Wilt u op mij stemmen dan zou ik dat echt heel erg leuk vinden. Dit kan via: Poll Gelderland Carolien 3010 (1,10 euro per stem).

Meer berichten