Afbeelding

Koningsdag in Kesteren, feest voor iedereen!

Algemeen

KESTEREN - Vrijdag 27 april kleurt Kesteren oranje want dan is het weer Koningsdag. Oranjevereniging Kesteren heeft ook dit jaar weer een feestelijk programma voor jong en oud samengesteld. Deze dag staat traditioneel in het teken van veel gezelligheid met sport en spelactiviteiten en het massaal samenkomen op het dorpsplein voor een gevarieerd programma van muziek en entertainment.

Ook dit jaar belooft dit weer een spektakel te worden! Bekijk hieronder het programma!

09.30 uur: Start optocht met versierde fietsen, driewielers, tractors etc. met begeleiding van de Fanfare Kesteren en oldtimers. De fietsen kunnen donderdagavond worden versierd in kidsclub De Hoenderik van 18.00 tot 20.00 uur, er zijn mooie prijzen te winnen!

10.30 uur: Aubade met de fanfare Kesteren en de kinderen van de lagere scholen, direct hierna worden de ballonnen opgelaten.

11.00 - 12.30 uur: Voor iedereen is er koffie met iets heerlijks en ook voor de kinderen is er een traktatie en wat te drinken, de vrijmarkt/kleedjesmarkt gaat beginnen en de kinderen kunnen gaan knutselen in de knutselkraam, de fanfare Kesteren gaat een stukje gezellige muziek spelen tot het middagprogramma gaat beginnen en een ballonnen clown maakt de leukste ballon creaties.

12.30 – 13.30 uur: Een heuse tractorrace voor verschillende leeftijdscategorieën waar leuke prijzen te winnen zijn.

12.30 uur – 24.00 uur: Middag/avondprogramma met spel en muziek.

Ook dit jaar zijn er weer een aantal spectaculaire attracties zoals een stormbaan, een reuze glijbaan, een draaimolen voor de kleintjes en niet te vergeten de grote Bungee Trampoline. Bij de poffertjeskraam, die door de muziekvereniging wordt bemand, kunnen de kinderen gratis poffertjes eten. In de schminkkraam, m.m.v. speel-o-theek Olleke Bolleke, kunnen de kinderen gratis geschminkt worden. Op het dorpsplein is er de hele middag en avond een muziekprogramma m.m.v. DJ Mauro, DJ Flow, zanger Henk Bernard en zanger Rob Ronalds. Café de Uitspraak zorgt voor de drankjes op het plein en bij het nieuwe tapas restaurant 't Ambtshuis zijn heerlijke hapjes te eten in de Koningstuin.

Uitgelicht

Digitale krant