Afbeelding

Batsers laote je zweve!

Algemeen

ELST - Het is november en dat betekent dat het carnaval officieel weer is losgebarsten! De eerste kruitdampen zijn inmiddels ook opgetrokken in Duppertdurp met het Prinsenbal op 15 november!

'Met onze nieuwe Prins Ron van de Kist en zijn Adjudant Andre van Elzakker gaan de Batsers ook dit jaar weer pronken in sporthal De Helster. De pronkzittingen onder het motto 'Batsers laote je zweve' zijn op 30, 31 januari en zondag 1 februari.

Na een fantastische zitting vorig jaar gaan De Batsers ook dit jaar weer een avondvullende gevarieerde en wervelende show neerzetten. Met liedjes uit en over Elst, sketches en buutreedners zullen oude en nieuwe bekenden het Elster publiek weer verrassen en vermaken. Met een record aantal deelnemende artiesten en stukjes belooft het een geweldige avond te worden. Een avondje uit die je als Elstenaar niet mag missen.

Kaarten voor de pronkzittingen van de Batsers kosten zestien euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Dave's dierenspeciaalzaak aan de Valburgseweg 11 in Elst. Of te bestellen via www.batsers.nl/kaartverkoop.

Meer info staat op www.batsers.nl en facebook.

Uitgelicht

Digitale krant