Rens Loozen (overkant) was weer goed op dreef tegen Taverzo.
Rens Loozen (overkant) was weer goed op dreef tegen Taverzo. Foto: Arno van Rumpt

Jeugd TVO-Hutaf sluit voorjaarscompetitie ongeslagen af

Algemeen

OOSTERHOUT - De voorjaarscompetitie voor de landelijke jeugdteams van TVO-Hutaf is afgesloten met winst voor team 1 en een remise voor team 2. Het waren verre reizen naar respectievelijk Zoetermeer en Eelde ter afsluiting van deze competitie. 

Team 1 (Landelijk A) was na ziekteperikelen weer compleet en won met 6-4 van Taverzo 1. Plek 2 was reeds verzekerd en de laatste wedstrijd deed er niet meer echt toe. Stijn Stellaard bleef wederom ongeslagen en won 93 % van de partijen dit seizoen, de hoogste score in deze poule. Rens Loozen won 2x en Coen Derks 1x. het dubbelspel ging nipt verloren. Al met al een redelijk geslaagd seizoen voor het team.

Team 2 ging dus naar het hoge noorden om tegen TTV Actief aan te treden. Een gelijkwaardige wedstrijd werd het, waarin de 10 punten netjes werden verdeeld. Tycho Jensen en Bram Diepeveen scoorden ieder 2x en samen werd ook het dubbelspel in 3 games gewonnen. Danny Mainka had een offday en kwam niet tot scoren. TVO-Hutaf 2 eindigde door dit resultaat als vierde, 1 plaats hoger dan vorig seizoen in de Landelijk C-klasse.

Ieder maandagavond is er voor de jongste jeugd (6 tot 12 jaar) de kans om de tafeltennissport te leren kennen in de gymzaal van De Schakel in Oosterhout. Van 18.10 tot 19.25 uur is er onder leiding van ervaren trainers een gevarieerde training. Geïnteresseerd ? Stuur een e-mail naar  jc@tafeltennisverenigingoosterhout.nl voor meer informatie.

Uitgelicht

Digitale krant